FAQ's

In Pure Vascuflow zit vitamine K2. Vitamine K2 i s een vetoplosbare vitamine en wordt beter opgenomen na een vetrijke maaltijd. Als je  daarenboven een supplement inneemt na de maaltijd, dan heb je ook minder kans om het te vergeten.
Pure Vascuflow wordt zelfs aangeraden om chronisch in te nemen. Op die manier verkrijg je op lange termijn een gezondheidsbevorderend effect.
Atherosclerose geeft lange tijd geen rechtstreekse symptomen. Het is immers een tikkende tijdbom.
Het wordt vaak pas voelbaar als het te laat is. Vandaar dat preventie essentieel is.
Ga zeker bij de arts langs bij pijn op de borst, extreme vermoeidheid en pijn in de onderste ledematen bij (lang) stappen.
Uiteraard. Dit zal zelfs synergetisch werken ter ondersteuning van een goede werking van het hart en bloedvaten.
Patiënten die bloedverdunners nemen, contacteren best hun arts omdat er mogelijk een interactie kan plaatsvinden. Dit moet medisch opgevolgd worden.
Het is inderdaad geen overbodige luxe om vanaf 40 jaar de risicofactoren te inventariseren. Zorg dat je weet wat je bloeddruk is, je cholesterol en je bloedsuikerwaarden. Je arts kan op basis van een algoritme je cardiovasculaire risico berekenen. Weet dat 80% van hart- en vaatziekten kan vermeden worden door preventie. Preventie begint bij het meten, want meten is weten.
In Pure Vascuflow zit natuurlijke vitamine K2. Vitamine K2 wordt verkregen uit soja, dus vandaar dat mensen met een soja-allergie best opletten met dit product. Het bevat echter geen gluten en is lactosevrij.
Ja. Pure Vascuflow bevat geen dierlijke bestanddelen, noch in actieve bestanddelen, noch in de hulpstoffen.

Andere vragen? Contacteer ons